Lyofilizace, neboli sušení mrazem, spočívá v tom, že se ovoce nejprve zamrazí při teplotě mínus 80 °C. Ovoce teprve po zmrazení směřuje do sušičky, kde se voda v ovoci mění na páru. V rámci prvního sušení, které probíhá ve vakuu, se odstraní až 95 % vody. Druhé sušení již probíhá za postupného zvyšování teploty a snižování vakua. Tento postup zabezpečuje, že se ovoce příliš nemění jak po tvarové, tak i po chuťové stránce. Výsledkem je sušené ovoce, které je zdrojem téměř stejných nutričních hodnot, které získáváme i prostřednictvím čerstvého ovoce. Sušení mrazem tak na rozdíl od klasicky sušeného ovoce pomáhá zachovat strukturu a tvar ovoce, jeho přirozenou barvu, chuť a aroma a v neposlední řadě nutriční hodnoty, vlákninu, vitamíny a minerální látky.

Banán plod
Banán
100 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 112
Broskev plod
Broskev
100 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 115
Fíky plod
Fíky
100 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 121
Hruška plod
Hruška
100 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 141
Švestka plod
Švestky
100 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 82
Jahody plod
Jahody
130 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 88
Višeň plod
Višeň
130 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 49
Papája plod
Papája
160 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 70
Aloe vera plod
Aloe vera
290 Kč

Skladem 
Detail
Kód: 130
9 položek celkem